111111
Грим

Самостоятелно изработен маска от хартия от хляб: нашата приятна и ефективна гимнастика за кожата

Във фокус се вложат старата приказка за красотата, произход от Източна Азия – маска от хартия от хляб. Те се прилагат върху лицето като пречистваща маска, и освен това имат голям потенциал да регенерират и подхранят кожата ви. Особено при достъпни и добре преносими ингредиенти, активни против стареене на кожата – тия маски са идеални! Ако искате да научите да правите такава маска – вие сте на правилното място.

Какви предимства има маската от хартия от хляб?

Оказани доказателства за ползите от маските от хляб. То е добър източник на сулфати, белтъци и минерали, така че всичко това може да даде добро пренасяне на антиоксиданти и други минерали, свързани с грижата за кожата влияха положително върху кожата. Това може да осигури омоложително действие и да балансира сухата и мазната кожа. Настоящата маска от хартия от хляб също допринася да се окаже защита на кожата от горещите и хладни напрежения.

Какви продукти изискват маската от хартия от хляб?

Най-основният ингредиент за нашата маска от хляб е хартия от хляб. Намерете най-добрия вид, с който да се използва. В зависимост от потребителските ви потребности, вие можете да комбинирате и различни теми на маската, което ще бъде добавено към хартията от хляб за по-голяма полза. Някои ингредиенти, които могат да влияят положително върху зачистване, подхранване и омоложение са: сулфати, хлорургично сода, минерали, масла и екстракти от растителни източници. Можете да изберете ингредиенти, отстранени от животни произходи и приятни за аромат – вие знаете най-добро какви неща ви дават най-добри резултати.

Какво трябва да направим за да приготвим маската от хартия от хляб?

Трябва да се самостоятелно събира хартия от хляб. Изберете размера на клетъката си, за да направите тръбочки