111111
Грим

Пролетно-зимни домашни средства за уход за косата – кои препоръчвам и защо?

Добре е да ухапваме нашата коса, но често тук няма достатъчно време и желание да тратим дори по-малко пари за салонни услуги или продукти за коса. Имаме решение – домашните средства за уход за косата. Въпреки това, знаем ли наистина кои продукти и процедури ще дадат на нашата коса най-добрите резултати? Ето какво ще кажа моята статия – пролетно-зимните домашни средства за уход за косата и защо те препоръчвам.

Домашно балсам за коса

Началото на моята разговор за домашни процедури за уход за косата ще започне с балсамото. За мен, особено най-добрата избор е да си приготвя домашно балсамо, но трябва да поемеш предвид две неща – първо, типът на косата и второ, проблема, която търсиш да разрешиш с балсамото. Друг важен аспект, който трябва да се прави е преценка на маслата или тортите, които искате да използвате. Нека да обясня това.

Кожата на главата е много изкуствено и притежава много олигоциди, които предпазват самата при всякакви външни притеснители. Те също така задържат количество косъм, витамини и минерали от повлияване, което засилва косата, но може да бъде отрицателно, ако има излишна сухота, масленост или премного сухост. Ако изберете неправилно вид масло за балсамото, вашата коса може по-нататъшно да се засочи или да се олигоцира, така че трябва внимателно да отбележите вашия тип коса и да го смесвате с подходящо масло.

Като типове масла може да изберете оливково, масло от мандарин, масло от киви, ризиново, семенно и дървесно масло. Нека да кажа, че в момента има голям избор от масла, мазнини и прекрасни торти за балсамо, така че вие бързо ще откриете аромати и рецепти, които ще се поблагодарят на вашата коса. Те не са само добри за придаване на блясък и поддържане на косата, те могат да бъдат и ефективни против разстъпване на консистенция, тенденция към и