111111
Грим

Новият подчертател Bobbi Brown: Nude Finish Illuminating Powder

Боби Браун сигурно знае как да доведе преди модните красоти. От една нова глитърната пудра, която е накратко казала Nude Finish Illuminating Powder, нали!

Тази пудра предлага светлина такава, която дава авантюрно разцветяване и ярки бликове за удобен естествен изглед. Тя има един компакт, който съчетава чист и цветен оттенък за едноразово усъвършенстване. Тази матуралиста глитърната пудра е идеална за естествено топло разцветяване.

Тук е начинът, по който можете да изберете най-подходящия Ви оттенък. Началото се нарича бежовото име – Тен на нюд тен. Това е глитърната пудра за светлина, която проследява естественото нюд вълнуване, която обичаме. Това е правилният избор за Вашият уединен естествен изглед и екстри.

Следващият стъпка е оттенъците на бялото. Това включва пудра за разцветяване в светло- и средното ранг на бялото. Те са идеални за прекрасно естествено разцветяване и бялото танаки. Особено е приятно, че тази глитърна пудра държи безкрайно дълго и се заливат равномерно.

След това разгледайте хайлайтърите за тъмни оттенъци. Тия са неподхождащи на пүдъра за светлина с бяло цвят. Това са допълнителни оттенки, които допълват Вашия основен естествен нюд колор. Това гладко заливане довежда до устойчиво разцветяване и бликове от животния благоприятен бял ефект.

Сега дойде време да разгледаме тези превъзходни хиллстоун пудри. Те са обновявани версии на най-добрата лъжица Bobbi Brown Nude Finish, която изключително поднася доста бликове. Те са идеални за съществуващия Ви нюд колор и характерен за тъмните тонове. Това е пудра със средна честота, регулируема за индивидуални цветове.

И накрая нощната пудра Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder. Тя осигурява авантюрно светлинно разцветяване и предоставя мощно ефективна светлина. Тя прави извънредно добра работа при поставяне на акцент на Вашето лице. Тя е освежаваща пудра, която осигурява добро разцветяване и може