111111
Грим

Надмен потоотделение на стъпалата – причини

Какво е Hyperhidrosis (Надмено Потоотделение)?

Hyperhidrosis е хирургично количество черен пот, което може да предизвика много дискомфорт и неудобства при повишената температура. Футорозата е зависима от показатели на кръвните мозъчни импулси и други биологични промени. Хора, които страдат от тази проблема също така често имат зависими от пота симптоми, като пикници и ружа.

Причини за надмено потоотделение на стъпалата

Много различни фактори могат да предизвикат надмено потоотделение на стъпалата. Най-често, хората страдат от тази проблема поради генетични причини, алергични реакции, стрес и др. Така че, ако вие имате надмено потоотделение на стъпалата, трябва да консултирате лекар или алерголог.

  • Генетика: Генетичната предразположеност към тази проблема е един от най-често срещаните причини за надмено потоотделение на стъпалата. Ако имате със семейна история на тази проблема, включително и брат или сестра, очаквайте да имате и ви умен и по-голямо риск от надмено потоотделение на стъпалата.
  • Стрес: Повишеното ниво на стрес може често да провали регулацията на температурата в тялото. Това може да доведе до надмено потоотделение на стъпалата. Например, ако в даден момент искате да измислите нещо и вие се натоварвате и стресирате много, това може да предизвика нагоре потоотделение на стъпалата.
  • Инфекции: Инфекции, предизвикани от вътрешни и външни причини, така наречени вредителни фактори, могат да предизвикат надмено потно отделяне на стъпалата. Най-често тази проблема се изправя с помощта на антибиотици, хормонални лекарства или инсулинови изсцвания.
  • Хормонална неравномерност: Тази проблема обикновено се влияе от горенето на различни имуноглобулини, хормони и други биологични модификатори. Когато те бъдат измалени, те могат да прецакат работата на централната нервна система и да провалят процеса на регулиране