111111
Грим

Как да решим проблема с прелясването на влакната с малки разходи – Касторово масло, морска сол, дрожди

Всяка жена иска да има обилни, еластични и силни влакна. Ако до скоро сме имали прелисти и здрави коси, сега ние бихме почувствали да те поставят пред нови изпитания. Въпреки това, преласкането на влакната е един от най-често срещаните проблеми на много жени.

Това може да стане от различни причини – злоупотреба с химически продукти, монтиране на влакната, отношенията между често прекопаване и т.н. Но без значение каква епричината, тук ще разгледаме някои прости и достъпни начини за лечение на преласкането на влакната – с касторово масло, морска сол и дроужди.

Касторово масло

Касторовото масло отдавна е популярен лек за преласкането на влакната, защото то е натурално средство с добри резултати при дългосрочно използване. Това е доста плътно масло с високо съдържание на захарни масла. То може да регенерира косата и да плени сухината, осигурявайки еластичност и плътност.

Също така касторовото масло съдържа много белтъци, които биват всасват не само в косата, но и в косъма и струвала – мястото, от което се цветят влакната. Когато белтъците се всасват в тази област, то стимулира притока на кръв и храна към частите, от които биват цветят влакната и накрая това довежда до изоставяне на косата.

За да се постигнат най-добрите резултати с касторовото масло е препоръчително да се използва във вид на маска, която ще осигури по-дълги периоди за разтоварване на косата. Най-добре е да се намаскира целият косъм и влакната със това масло и да бъде оставено да натрупва около два часа.

Това може да бъде направено до четири пъти седмично и ще се забележи значително подобрение, което ще включва живот и здравина. Както също така касторовото масло може да се използва и като средство за против треска – се нанася по насухите влакна вечер преди да се отиде на спане. Тя е превъзходен