111111
Грим

Защо не пръскаме влажни коси? 3 лесни начина да изкарате дури дуриарството

Влажните коси са най-деликатните от всички и за тях трябва да се почита повече. Да пръскаме влажни коси е необходимо и по този начин ще подхраним и защитим костилката. Дори ако бързата е подходяща опция при Вас, моля, се помислете два пъти преди да премахнете косата.

За да изследваме по-детайлно причините, поради които няма да бързаме влажни коси, ще сравним влага и сухи коси. За да предотвратим мазнините, които обикновено ваксват влажните коси, трябва да им дадем с лека и нежна подкрепа. Влажните коси са дохранвани от водата и имат повече тенденция да се разчинят поради това. На друга страна, сухите коси трябва да се разделят ръце за да не заемате с лепенката, а с прасетката.

Трябва да знаете, че е доста добра идея да присталите с благотворно пране отколкото да стане в границите на пране с лепенка или прасетка. Какво е точно благотворното пране? То е процес на пране на косите, през който се използват влага и масла за да се грижат за нозете и да се поддържат блясъка и нежност. При това навлизане ако използвате правилни и добри продукти, които не съдържат агресивни химикали, това ще даде чудесен миризма на косата.

3 лесни начина да изкарате дури дуриарството:

  • Отменете правенето на стрижка: Най-важната част при даване на косата си е да изберете правилният аксесоар за пране. Не се застраховайте да използвате прасетка или лепенка за да ви създадет модерна и отлично деформулирана стрижка. Според конструкцията на косата Ви, можете да ползвате няколко аксесоара и да получите по-гладка стрижка.
  • Не стигайте до точката на разчиняване: Нашият ден притеснява ли Ви да отпуснете косата си и да не престижите точката на разчиняване? Няма да е нещо зле, ако подслоните натегнатата ви косица или косиците в краката няма да паднат. Най-добре е да се въздържате от даван