111111
Тестове

Най-добре продаван – сдобийте се с обемна и плътна коса лесно, използвайки Nanoil Hair Volume Enhancer

Косата ви губи бързо от обема си? Факт е, че типът коса зависи от гените, но продуктите, които използваме за грижата или стилизирането й също са от значение. Дори и кичурите да са тънки: изберете спрея за обем от Nanoil!

Nanoil Hair Volume Enhancer – страхотен стилизиращ праймер

Nanoil Hair Volume Enhancer е стилизиращ праймер за всички типове коса, гъста или тънка, мазна и губеща бързо от обема си. Нямате нужда от други козметики, ако използвате Nanoil. Той ще подхрани в дълбочина кичурите. Действа мигновено, повдигайки корените и доставяйки невероятни резултати и плътност. Красивият ви външен вид ще се задържи цял ден!

Повдигане на корените с Nanoil: какво съдържа?

Виждали ли сте други продукти за повдигане на корените, които да са богати на хранителни и разкрасяващи вещества? И ние не сме! Nanoil Hair Volume Enhancer побеждава конкуренцията. Вижте съставките му:

Hair Volume Enhancer Nanoil

  • Кератин – фибриларен протеин, които има способността да възстановява косата, но и да я повдига от корените и да подсилва блясъка. Това е подсилваща съставка, която добавя обем.
  • Пантенол – добре познат провитамин В5, който задържа молекулите вода в косъма, хидратира и доставя невероятен блясък и гладкост.
  • Пшенични протеини – ценни хранителни вещества, които идеално предпазват и подсилват кичурите.
  • Витамин В3 – полезен хумектант, който осигурява прекрасна хидратация; поддържа доброто състояние на косъма и помага за растежа му.
  • Витамин Е – наречен витаминът на младостта; антиоксидант с ефект против стареенето.

Повдигане на корените с Nanoil – съвети за нанасяне

Този продукт се използва много лесно и може да се нанася по няколко различни начина (след измиване върху влажна коса, преди слагане на ролки, върху суха коса). Можете безпроблемно да се сдобиете с обем благодарение на страхотния апликатор, който равномерно напръсква продукта по целите кичури. Той също стига за дълго време; 3 или 4 дози са достатъчни за едно използване. Действайте – напръскайте от Nanoil, срешете кичурите и вземете сешоара – стилизирайте, както пожелаете. За допълнителна плътност можете да сушите косата си с главата надолу! Nanoil Hair Volume Enhancer повдига от корените, мигновено доставя обем и оставя кичурите лъскави и меки. Сбогувайте се с ужасната плоска коса веднъж завинаги!

Nanoil Hair Volume Enhancer – най-добре продаваният продукт за повдигане на корените на косата!

  1. Страхотен обем, който се задържа през целия ден и красива, естествена коса.
  2. Лека текстура, която не натоварва и не омазнява кичурите.
  3. Nanoil Hair Volume Enhancer е единственият продукт за преди стилизиране, който съдържа пшенични протеини, витамин В3 (ниацин), кератин, витамин Е и пантенол (провитамиин В5).
  4. Прекрасен блясък, гладкост и дълбоко хидратиране.
  5. Защитен слой от външни условия, механично увреждане, токсини във въздуха.
  6. Лесно използване и много ниска цена за подобни невероятни ефекти!

Искате да тествате този лесен за използване и бърз продукт, за да добавите обем в косата? Включете Nanoil Hair Volume Enhancer в ежедневната си рутина. Вземете си този невероятен праймер, препоръчван от потребители и професионалисти! Можете да го поръчате с бърза доставка до дома на www.nanoil.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *