111111
Красота

Продукти за увеличаване на размера на устните и други козметики. Кой са най-ефективните?

Устните ви са тънки и почти незабележими? Искате да изглеждат по-плътни и да си спестите филърите? За щастие, има други, неинванзивни методи. С правилните продукти и няколко трика с гримове ще ги превърнете в красиви, плътни и готови за целувки. Разгледайте как да направите устните по-големи.

ТОП методи за увеличаване на размера на устните

1. Ексфолиране на устните

Напуканите, бледи устни не изглеждат добре и определено не са плътни и секси. Контурът им е блед, почти невидим. Нежният и фин скраб помага за иглаждането им и стимулира микроциркулацията, така че се сдобивате с хубави, здрави и по-плътни устни. Можете да си вземете готови продукти, за да ексфолирате напукания епидермис, но ако искате, можете да нанесете малко захар към мокрите устни и нежно да ги масажирате.

Най-добрият и евтин начин да се сдобиете с безупречни устни е да ги масажирате нежно с мека четка за зъби. Най-добре е да ги хидратирате със смес от ланолин и арган, авокадо и рициново масло. Медът също действа добре. Очевидно, не трябва да използвате този трик прекалено често, защото кожата по устните е деликатна и се раздразва лесно. 2 пъти на седмица е достатъчно.

2. Филъри с колаген и хиалуронова киселина

Продуктите, богати на колаген и хиалуронова киселина, са алтернативата на процедурите в салона за красота. Без съмнения домашните методи няма да доставят добри резултати, но жените казват, че могат да видят разлики след използването на подобни продукти.

Молекулите на активните съставки проникват в кожата, изглаждат бръчките, подобряват външния вид на устните и ги разкрасяват само след няколко минути.

3. Продукти за увеличаване на размера на устните

Отделна група продукти, която подчертава устните по неинванзивен начин. Тези козметики са специално направени гланцове на устни, обогатени със съставки, които проникват в кожата и карат устните да станат малко по-големи. Те често са направени от натурални, боцкащи вещества, стимулиращи микроциркулацията (напр. глицириза, лют червен пипер, ментол или екстракт от канела). Започвате да усещате изтръпване. Много козметики съдържат също съставки, изглаждащи бръчките, както и вещества, които имат подхранващ ефект (напр. морски колаген).

4. Пептидни гелове и кремове за устни

Този тип продукти са пълни с активни пептиди. Те стимулират синтеза на колаген и еластин – главните протеини, помагащи на кожата. След време те даряват с резултати, които включват намаляване на бръчките, по-плътни устни и по-стегната кожа около тях.

5. Праймер за устни

Това е просто основа за червилото, която е направена, за да накара продуктите да останат за по-дълго, както и да подготви устните за гримиране. Ето защо праймерите са обогатени с растителни екстракти и попълват празнините в кожата, правейки устните гладки и подчертавайки формата им.

6. Червила и гланцове за обем

Те съдържат колаген и интензивни хидратиращи съставки. Името издава целта им: те би трябвало да добавят обем и плътност към устните. Веднага след нанасяне ще почувствате охлаждане и мравучкане, защото продуктите за повече обем често включват леко стимулиращи съставки. В същото време трябва да знаем, че много тънките устни не изглеждат добре с тъмни цветове и нюанси. Ако устните ви са с подобна форма, най-добре изберете такива със светъл и бляскав или сатенен завършек, които помагат на устните да изглеждат по-големи. Въпреки че неинванзивните методи не придават дълготрайни резултати като естетичната медицина, те са по-евтини и безопасни, както и осигуряват красиви устни и грижа.