111111
Красота

Какво прави Nanoil Castor Oil толкова популярно?

Рицинус комунис е латинското наименование на рициновите зърна, от които се извлича рициновото масло. Познато и използвано от много десетилетия, днес то отново става популярно. Използва се за подобряване на състоянието на кожата, косата, миглите, веждите и ноктите. Има заздравяващи и възстановителни свойства, които го правят много популярно като съставка в много козметики. В момента Nanoil Castor Oil е най-доброто рициново масло на пазара. То е студено пресовано, нерафинирано и 100% органично. Има по-лека формула от други масла от този тип, абсорбира се бъро и не оставя мазен слой.

Рициновото масло преди се е използвало като разхлабително. В момента се използва за производството на козметика, кремове, лосиони и други продукти.

Как действа рициновото масло?

Рициновото масло е идеално за грижа за лицето, тъй като има антибактериални и противогъбични свойства. То спомага за справянето с акнето и другите несъвършенства. Измийте лицето си с топла вода, за да отворите порите, после нежно разпределете маслото по него или само по проблемните зони с пъпки или черни точки.

Маслото хидратира, изглажда и омекотява кожата, прави я плътна, стегната и безупречна. Ако страдате от сухота, продуктът ще минимизира сухите зони и ще предостави дълготрайна хидратация.

Рицинът може да се използва и върху косата. Страдате ли от изтъняваща коса и косопад? За да може да е гъста и дълга, редовно масажирайте маслото в скалпа, за да стимулирате фоликулите. Използвайки маслото, ще можете да се отървете от кожните проблеми като пърхота и псориазиса. Косата ще стане бляскава, подхранена и освежена. Ще постигнете най-добрите резултати, когато нанесете маслото вечер. На сутринта измийте добре и сложете балсам. Козметиката действа добре и като серум за краищата, за да ги защити от цъфтеж и накъсване. Маслата също ще осигурят натурална слънцезащита. 

Можете да споделите маслото с тези, които обичате. То действа добре дори за мъже, тъй като се грижи страхотно за брадата. То я прави гладка, мека на допир и лесна за оформяне. Използвайте го върху веждите и миглите, за да ги потъмните и подсилите, забързвайки процеса. Мечтаете ли за XXL мигли? С този продукт най-накрая ще можете да го постигнете!

Маслото може да се използва и за почистване на лицето. Регенериращите му свойства го правят популярно за метода за почистване с масла, който включва почистване на лицето чрез натурални масла. Създайте свой микс на основата на рициновото масло. Комбинирайте с такова от бадем или жожоба. Масажирайте микса в лицето, оставяйки го за 2-3 минути. Използвайте сутрин и вечер, за да постигнете подхранване в дълбочина. Въпреки че маслото е мазно, то не оставя слой. Благодарение на много по-леката формула, в сравнение с традиционното масло, то се абсорбира по-бързо. Можете да го използвате, за да премахнете дори водоустойчивия, тежък грим.

Нанасяйте маслото редовно за най-добри резултати. След седмица ще забележите разлика, но помнете, че си струва да сте систематични – така продуктът ще действа най-добре.

Какво прави Nanoil Castor Oil толкова популярно?

Маслото е много известно сред потребителите и професионалистите. Защо Nanoil? Отговорът е прост. Този продукт, за разлика от други, се продава в шишенце от 50 мл, така че можете да сте сигурни, че ще ви стигне за дълго време. Това е идеалната козметика, защото е 100% чисто, студено пресовано и нерафинирано, което е потвърдено от сертификата Ecocert. Не съдържа вредни съставки, парабени и алкохоли. Чрез избиране на Nanoil можете да сте сигурни, че сте в добри ръце. Маслото се продава в кехлибарено шишенце, за да е сигурно, че ще запази свойствата си за възможно най-дълго. 

Nanoil Castor Oil действа добре за грижа за кожата и косата от всеки тип. Изберете го, ако:

  • търсите сертифицирано, нерафинирано, студено пресовано масло от безопасен източник,
  • пестите и предпочитате да взимате една мултифункционална козметика, вместо няколко други,
  • кожата ви се нуждае от бърза хидратация и подхранване,
  • искате да се отървете от целулита и стриите,
  • мечтаете за по-бърз растеж на косата,
  • имате слаба, опадваща и мазна коса, която се нуждае от регенериране,
  • се нуждаете от продукт, който получава само позитивни ревюта от потребители по целия свят.

Можете да откриете повече информация за козметиките от Nanoil на nanoil.bg. Не се колебайте да направите първата си поръчка!

естествени масла nanoil