111111
Грим

Най-препоръчваните писалки за вежди – НАШИЯТ ИЗБОР – Научете за най-добрите писалки за вежди

Най-препоръчваните писалки за вежди – НАШИЯТ ИЗБОР – Научете за най-добрите писалки за вежди

Откакто веждите станаха най-важната част от грима, се появиха много процедури за микроблейдинг. Татуирането на малки линийки обаче не звучи привлекателно за много жени. За щастие има един безболезнен и по-евтин начин да постигнете тази визия. Добрата писалка за вежди доставя ефект като след микроблейдинг без болка! Коя е най-добрата писалка? За да разберете, разгледайте кои сме избрали ние.

Как да изберете най-добрата писалка за вежди?

Чудите се как да откриете добра и препоръчвана писалка за вежди, която да ви предостави прецизен грим и да нарисура малки линийки, имитиращи истински косъмчета? Открихме продукти, които отговарят на критериите. Подбрахме най-добрите писалки, имайки предвид:

  1. Дълготрайната формула
    Добрата писалка трябва да е дълготрайна и устойчива на вода, пот и размазване.
  2. Апликаторът
    Върхът на маркера е много важен. Най-популярните наподобяват тънко перо, което осигурява висока прецизност.
  3. Ергономичност и комфорт при използване
    Най-добрата писалка трябва да е достатъчно тънка, за да се държи комфортно с ръката. Ако е прекалено дебела и тежка, това ще предотврати рисуването на перфектни линии.
  4. Цена
    Убедете се, че избирате продукт с най-високо качество, който е на добра цена. Уверявам ви, че подобна писалка съществува!
  5. Нюанси и цветове
    Добрата писалка трябва да идва в неутрални и рафинирани цветове, които поасват на всеки тон на веждите и кожата: топъл и студен.

Най-препоръчваните писалки за вежди – Класация. Научете за най-добрите писалки за вежди.

Ако търсите по-удобен и безболезнен начин да стилизирате идеално арките, добрата писалка за вежди е идеалното решение. Този уникален продукт е иновация при гримирането на веждите! Коя козметика е най-добрата? Коя писалка да изберете? Вече няма нужда да се чудите. Разгледайте избраните от нас продукти и се спрете на този, който работи най-добре за вашия грим.

1.Nanobrow Microblading Pen

Прецизна писалка за вежди
Оценка 10/10

Ако мечтаете за красиво дефинирани вежди, оформени идеално до най-късото косъмче, тогава ще харесате писалката от Nanobrow. Без съмнение това е най-добрата писалка и е на отлична цена за това качество! Можете да напишете поема за това колко добре пасва на веждите. Не е изненадващо, че козметиката получава много добри ревюта и е препоръчвана. Идва в 5 красиви нюанса, изцяло натурални и неутрални, които пасват на всеки тон. Формулата е водоустройчива и писалката е супер рафинирана, за да позволи създаването на много тънки линийки. Държи се удобно и работи чудесно, което се споделя дори от професионалните гримьори. Писалката не се разлива и не се размазва, а осигурява идеален грим всеки път. Може да се каже, че предоставя микроблейдинг ефект. Трябва да го тествате! 

2. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Eyebrow Pen

Оценка 9/10

Според много професионални гримьори, това е най-добрата писалка, която Анастасия Соаре е създавала. Все пак това е ,,кралицата на веждите“. За съжаление тя е на висока цена, но със сигурност ще харесате върха, който създава прецизни, подобни на косъмчета линийки. Формулата на Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen е дълготрайна и изглежда чудесно върху кожата. Писалката не се разлива при нанасяне. Идва в 9 нюанса, така че откриването на правилния, който да пасва на цвета на веждите ви, не е трудно. Нюансите варират от студени до топли, въпреки че собствениците на червена коса може да нямат късмет, тъй като цветовете се фокусират върху кафявите и руси тонове. Тази писалка се препоръчва от много хора, главно заради известния по цял свят бранд.

3. Urban Decay – писалка за вежди и водоустойчив молив

Оценка 8/10

Тази писалка за вежди от популярния бранд Urban Decay също е високо оценена в нашата класация. Козметиките от марката впечатляват с качеството си. Важи ли същото за писалката за вежди? Тя определено е най-популярният продукт и е необикновена. Приятна изненада е, че продуктът е с две страни – писалка от едната и молив от другата. Нюансите на молива и писалката се допълват, а моливът идва с добър връх, въпреки че не е най-тънкият, който можете да откриете в дрогерията. Той е повече за дефиниране на линията на веждите, отколкото за рисуване на линийки. Недостатък на това дуо е, че моливът и писалката са по-малки на размер. Тази козметика е водоустойчива и с лек пигмент.

4. Tarte Big Ego DIY

Оценка 7/10

Това е добър продукт от известен и уважаван бранд: не е учудващо, че е толкова препоръчван. Отличава се с необикновения си, ъглов връх. Той се използва за създаване на по-реалистични косъмчета. Работи ли? Мненията са разнопосочни и всичко зависи от предпочитанията. Писалката Tarte Big Ego идва в 3 нюанса и е устойчива на вода, пот и размазване. Огромно предимство, което е оценено от щастливите потребители, е, че съдържа масло от чаено дърво и витамин В, който подхранва веждите и хидратира кожата.

5. Stila Cosmetics Stay All DayBrow Color

Оценка 6/10

Stay All Day Brow Color от Stila Cosmetics идва с рафиниран и приятно тънък връх, който ви помага да създадете тънки линии. Върхът може да е малко по-дълъг, за да осигури повече прецизност и по-лесно нанасяне, но все пак козметиката е добра. Това е единственият продукт с формула, обогатена с хидратиращ мед, алое вера и екстракт от лайка. Формулата е водоустойчива и не се размазва през целия ден, поради което тази писалка често е препоръчвана.

6. MAC Shape + Shade Brow Tint Pen

Оценка 5/10

Още една препоръчвана писалка, която стана популярна, заради това, че е необикновена: тя има писалка за попълване на веждите, а от другата страна – сатенена пудра. Този продукт осигурява, че писалката не само създава подобни на косъмчета линийки, но и ги попълва с пудрата. Той идва в 7 красиви и натурални нюанса. Дали тази иновативна писалка е най-добрата? Определено е най-интересната. Жалко, че пудрата свършва доста бързо. За щастие можете да използвате писалката доста по-дълго.

7. Benefit Precisely, My Brow

Оценка 4/10

Много интересна и препоръчвана писалка за вежди със специален микро филър. Benefit Cosmetics е създал чудесен продукт, който ви позволява да засилите покритието, а върхът му е по-различен от останалите: има издължен троен връх, с който се рисуват 3 линии наведнъж вместо само една. Трябва ви умение, за да попълните веждите си, тъй като прекалено силното натискане към кожата или момент невнимание означава, че линиите ще се слеят в една дебела. Формулата е водоустойчива и изсъхва бързо, така че ако нещо се обърка, е трудно да направите корекции. Тази писалка е налична в 4 нюанса.