111111
Грим

Най-добрите трикове при гримирането

Как да изберете най-добрия нюанс на червило с телесен цвят? Много от нас се борят с тази задача. Всички ние знаем как изглежда телесния цвят, но когато отидем в магазина, откриваме поне 20 различни нюанса на телесния цвят. И се оказва, че идеалния телесен цвят подхожда не на цвета на устните Ви, а на този на венците Ви. Когато избирате цвета с магазина просто се усмихнете широко и изберете цвета, който е най-близко до цвета на венците Ви.

girls

По-дълги и дебели мигли без екстеншъни? Един от най-добрите трикове е да използвате бебешка пудра. Всичко от което се нуждаете са два продукта: любимата Ви спирала и бебешка пудра без аромат. Първо нанесете спиралата и след това сложете от пудрата върху ръба на памучен тампон и докато спирала е все още мокра прокарайте крайчето на тампона с пудрата по дължината на миглите. Изчакайте спиралата да изсъхне добре и нанесете още един слой. По този начин ще получите изключително дълги и плътни мигли.

Изглежда, че бебешката пудра е наистина универсален продукт за разкрасяване, защото освен за удължаване на миглите може да се използва и като сух шампоан. Ако бързате и нямате време да си измиете косата и след това да я изсушите, сложете малко количество пудра върху скалпа си и го масажирайте, след това го изчеткайте така, че да нямате бели остатъци по косата. Пудрата поема излишната мазнина и ще направи косата Ви да изглежда свежа и чиста.

Използвайте каквото и да е картонче и по поставете зад миглите си когато си слагате спирала. Това се спаси грима Ви от размазване. Можете да го използвате също и при долните мигли, за да не се изцапа зоната под тая със спирала.

Устните Ви малки и тънки ли са? Създайте си собствен набухвател за устни, който ще направи устните Ви много по-големи само за няколко секунди. Добавете съвсем мъничко масло от мента към гланца си за устни и го разбъркайте добре. Ако нямате масло от мента или не харесвате аромата можете да добавите щипка канела. Благодарение на този трик устните Ви ще изглеждат и миришат невероятно.

Как-увеличить-глаза-или-6-трюков-супер-макияжа-глаз1Ако обичате сенките за очи и искате цвета им да бъде по-изразителен, опитайте да наннесете бяла очна линия или светли кремообразни сенки за очи като основа. С този трик сенките за очи ще изглеждат по-ярки и интензивни. Когато нанасяте сенките за очи върху влажен клепач, те определено ще изглеждат по-пигментирани. Един перфектен трик за извиване на дългите мигли. Ако имате метален уред за извиване на миглите, затоплете го леко със сешуар. След това извийте миглите си, като внимавате да не се опарите. Топлината помага на миглите Ви да останат извити през целия ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *